Reklama
 
Blog | václav šípoš

Vernisáž aktuální, to já ne, to brácha.

Fotografie a povídání z vernisáže aktuální,

tedy kreseb aktů právě instalovaných na výstavě, kterou jsem kreslil

a brácha fotil. To já nééé to brácha...

Nevím jestli tady byste raději neviděli rovnou ty kresby, ale to si zajeďte na slezskoostravský hrad. A fotky jsem nefotil já, ale brácha. Začal fotit před rokem a bereme to jako ,,klauzurní práci“ a ode mne tedy má jedničku. 

Vernisáž už nafotil solidně italským stylem ,,De Muto“. A já si myslím, že fotografie jsou z ranku ,,De To“. Takže jsem se nakonec úplně bez problému mohl oddat svému kolážování s textem k věci jak to chodí na výstavách a představit se zde coby tedy kreslíř. Proč kreslím akty? Kreslím většinou portréty a jednou jsem si zašel do ateliéru zakreslit akt.  Modelka nabízela figurální nevšední kompozice a já hodinu kreslil jen portrét, jak jsem byl zblblý od těch kreseb portrétů. Později mne kamarád řezbář oslovil jestli nechci dát dohromady nějaké to kreslení figury, tedy aktů. Myslím, že to bylo nakonec dobré rozhodnutí a po létech jsem se do figury zase pustil a jsem rád. 

Objevil jsem v textu vypadlé písmenka, zase jsem to pokazil.. taky nevím komu byste takto chtěli nadávat nebo dávat karmu když to fotil brácha, já za to nemůžu to brácha….

Reklama

Fotky mi z vernisáže dodal brácha, takže to bude pro změnu on, kdo na fotkách není, za to fakt ale nemůžu.

Karma brácho.